Тернополян запитали, яким має бути святкування Дня міста та Дня Незалежності (Опитування)

Вже за декілька місяців у Тернопільській громаді відзначатимуть День Державного Прапора, 28-річницю Незалежності України та 479-річницю Дня міста. Відтак, з 23 по 28 серпня в обласному центрі відбудуться масові культурні, святкові, патріотичні та спортивні заходи. Яким має бути святкування Дня міста та Дня Незалежності у Тернополі цьогоріч – організатори запитали у тернополян. 

Пропозиції стосовно того, яку розважальну програму ви б хотіли бачити, який музичний гурт чи виконавця більше всього чекаєте з концертом, які мистецькі, спортивні, патріотичні заходи вам до/не до вподоби коже бажаючий може вказати у коментарях до публікації на платформі «Електронні консультації та опитування» (ідентифікувавшись через ЕЦП або Bank ID).

Обговорення триватиме до 8 червня 2019р. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

За носіння георгіївської стрічки жителям Тернопільщини “світить” штраф або арешт

Наступна стаття

На Бучаччині корова впала у 3-метровий колодязь (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.