Замість кульки – дерево: тернопільські школярі підтримали флешмоб (Відео)

На Останній дзвоник без кульки. Учні тернопільської ЗОШ №24 вирішили відмовитися від “шкідливої” традиції і замість повітряних кульок придбали молоде деревце. Тепер біля їхнього навчального закладу квітнутиме сакура. На такий вчинок місцевих школярів надихнули вінницькі випускники, які започаткували флешмоб “Краще дерево у землі, ніж кулька у небі”.

Зазначимо, нещодавно у мережі з’явилося відео, на якому учні риватної гімназії “Аіст”, що на Вінничині, розповідають про шкоду та небезпеку, котра “заховалася” у повітряних кульках. Адже випущені у небо кульки є не лише додатковим сміттям для природи, але й становлять загрозу для тварин та птахів. Звірі можуть прийняти залишки гуми та силікону за їжу або заплутатися у них. Саме тому діти вирішили відмовитися від використання традиційного «летючого непотребу» і запустили флешмоб, до якого запрошують й інші навчальні заклади міста.

Попередня стаття

На Тернопільщині судитимуть голову дільничної виборчої комісії

Наступна стаття

У ДТП на Гусятинщині постраждали троє людей (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.