Допоки дружина поралась на городі, житель Тернопільщини жорстоко вбив їхнього сина (Відео/Фото)

Правоохоронці розкрили причини загадкової смерті 35-річного жителя Кременеччини. Чоловіка 4 червня знайшли мертвим у власному помешканні – на колінах і у калюжі крові. Тіло виявив 11-річний племінник. Що трапилося із загиблим, який ще 20 хвилин тому мирно спав, ні мати, ні будь-хто іх рідних, які з ним проживали, пояснити не змогли. 
Як встановили слідчі, загиблий зовсім нещодавно повернувся із заробітків додому і вже за кілька днів знову мав їхати у Польщу. Проте, не судилося.
При попередньому допиті ніхто із рідних не зумів пояснити, що трапилося. На момент нещастя, окрім дітей, в будинку був хворий батько, рідна сестра та мама загиблого. За словами жінки, син був живий, коли вона з дочкою пішли на город, але спав, бо був п’яний. Що сталося в будинку вони не знають, але стверджує, що їх дома не було приблизно 20 хвилин. Експерти ж, які прибули на виклик, виявили у тілі загиблого колото-різані рани.
Вже за добу правоохоронці встановили, що життя 35-річного чоловіка 5 ударами ножа обірвав власний батько. 65-річний пенсіонер свою вину визнає. Каже, що між ними виник конфлікт і він схопив ножа та вдарив ним сина. Після вбивства пішов у свою кімнату. Там ж сховав знаряддя вбивства. Підозрюваного допитали, йому оголосили підозру відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – вбивство. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Нагадаємо,  4 червня близько 18:00 години на Кременеччині у власному помешканні знайшли мертвим 35-річного чоловіка. Загиблий знаходився стояв на колінах та був у калюжі крові. Загиблого виявив племінник. Про смерть чоловіка у поліцію 3 червня близько 18:00 повідомила сільський голова одного із сіл Кременецького району. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. При попередньому огляді судово-медичний експерт виявив ознаки насильницької смерті.
Попередня стаття

У ДТП на Бережанщині постраждала 10-річна дівчинка та загинув водій

Наступна стаття

У Тернополі, попри заборону, Гаївським мостом курсують вантажівки (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.