Інформація про зникнення молодої дівчини – фейк, – коментар поліції

Поліція спростовує інформацію про розшук молодої дівчини. Під час моніторингу інтернет-мережі та ЗМІ виявлено інформацію про зникнення молодої дівчини з Прикарпаття. Проте до поліції звернень і заяв не надходило щодо розшуку  Ковалевич Анастасії.

Правоохоронцями встановлено, що розшукавана не являється мешканкою області, а інформація про зникнення надійшла на електронні адреси місцевих журналістів як неправдива і немає підтвердження.

Також контактний номер з родичами “зниклої”, вказаний у повідомленні, відсутній. Правоохоронці перевіряють інформацію щодо поштової скриньки, з якої надійшло повідомлення журналістам, – повідомили у Поліції Івано-Франківської області.

Нагадаємо, у мережі Фейсбук активно шириться інформація про начебто зникнення молодої дівчини. Такі дані повідомляють як ЗМІ Тернопільщини, так і Івано-Франківщини. Інформація є неправдивою і поширювати її не потрібно.

Попередня стаття

У Кременці півсотні учасників бігли благодійний марафон

Наступна стаття

Вночі на Вербицького тернополянці розтрощили автомобіль (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.