У Кременці півсотні учасників бігли благодійний марафон

П’ятдесят марафонців взяли участь у благодійному забігу цієї неділі у Кременці. Учасники здолали дистанцію в чотири та десять кілометрів і все заради доброї справи – допомогти благодійному фондові “Українського реєстру донорів кісткового мозку”, – повідомляє Кременець.Сіті. Організатори мали підтримку Тернопільського бігового клубу, а ще цього разу приєдналося більше кременчан. Також долучилися мешканці Козови, Почаєва, Львова.

“Якщо Різдвяний забіг, взимку ми провели спонтанно, то цього разу ми планували все наперед”, – каже ініціатор Сергій Яросевич. Я отримав від проведення цього марафону неабиякий позитивний настрій, адже прийшло багато кременчан”, – каже Сергій.

Сергій розповідає, бігти було не складно. Маршрут промаркували, були вказівники. Також, окрім допомоги вище згаданому благодійному фонду, учасники долучилися до збору коштів на лікування Стасу Дякіну.

На відстані десять кілометрів перемогли Кременецькі спортсмени з лижного двоборства. Перше місце у Олександра  Шумбарця, друге – Руслан Баланда, третім був Віталій Гребенюк. Серед дівчат на відстані десяти кілометрів перемогла Марта Бицьо. Чотири кілометри – Олена Скиба. Переможцем серед дітей став Кирило Савицький із Тернополя. Семирічний хлопчик пробіг разом із батьком Андрієм чотири кілометри. Дорослу дистанцію бігли дівчатка восьми, дев’яти та дванадцяти років – Валерія, Марічка та Софія.

Фото Кременець.Сіті
Попередня стаття

Житель Тернопільщини через втрату документів не може повернутися з Польщі додому (Фото)

Наступна стаття

Інформація про зникнення молодої дівчини – фейк, – коментар поліції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.