Смертельний випадок на Тернопільщині: жінка переплутала воду з бензином

Смертельний нещасний випадок задокументували поліцейські Тернопільського відділення поліції. Загинула жителька села Шляхтинці. Про смерть пацієнтки поліцейських повідомили медики тернопільської лікарні. Жінка поступила у медзаклад з численними опіками шкіри. На жаль, врятувати її не вдалося.
Як попередньо з’ясували працівники поліції, на господарстві жительки району тривали ремонтні роботи. 49-річна жінка випадково переплутала ємності з водою та з бензином. Саме пальне вона поставила підігріти на плиту. Коли суміш спалахнула, потерпіла знаходилася поряд. Вона отримала понад 50 відсотків опіків тіла, від яких і померла.
Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно статті 115 ККУ.
Правоохоронці з’ясовують усі обставини.
Попередня стаття

На Тернопільщині засудили листоношу, яка підробила підпис та привласнила гроші

Наступна стаття

У центрі міста акція проти зупинення декомунізації (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.