У ДТП на Тернопільщині загинула 20-річна водійка

Дорожньо-транспортна пригода завершилася летально для 20-річної мешканки села Старий Почаїв. Аварія трапилася 1 липня близько 00:50 години. 

Дівчина керувала скутером Suzuki Lets 2. Рухаючись дорогою в напрямку Кременця вона зіткнулася із відчиненою дверкою автомобіля Volkswagen Passat. Автівка стояла припаркована на узбіччі проїжджої частини дороги. В результаті удару потерпіла отримала тілесні ушкодження. Дорогою до лікарні дівчина померла.

Загалом, як повідомили у поліції, цієї доби на дорогах Тернопільщини, трапилося три дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, о 1:40 ночі в селі Волиця Бережанського району перекинувся мотоцикл. Слідчо-оперативна група встановила, що двоколісником марки ІЖ-ПЛАНЕТА-5 керував шістнадцятирічний юнак. Разом з ним на транспортному засобі був і пасажир, 1999 року народження. Хлопець не впорався з керуванням, в’їхав в огорожу приватного господарства та перекинувся.

До травматологічного відділення госпіталізували обидвох жителів району. У них медики констатували забої, струс, а в пасажира ще й закритий перелом стегна.
Ще одну автопригоду вночі 1 липня о 3:42 зареєстрували правоохоронці. В селі Раславка Кременецького району не розминулися мопед МУСТАНГ МТ 110 та скутер Honda Dio.
Як стало відомо, скутер стояв припаркований на узбіччі і на ньому знаходилася місцева мешканка, коли в неї врізався інший двоколісний транспортний засіб, яким керував сімнадцятирічний хлопець. Жінці надали меддопомогу та відпустили. Інший водій травм не отримав.
Усі автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 ККУ. В учасників ДТП взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.
Попередня стаття

Створив підприємство з нуля і забезпечує роботою сотню людей, – Руслан Почигайло про Івана Чайківського

Наступна стаття

Іноземні волонтери знайомлять діток Білецької громади з культурою своїх країн (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.