На Чортківщині водій автомобіля збив пішохода

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася 3 липня близько 9:50 в селі Шманьківчики. Водій автомобіля Нива, рухаючись центральною дорогою населеного пункту, не врахував дорожньої ситуації та збив пішохода. Потерпілий – житель села Шманьківчики, 1976 року народження.
За попередньою інформацією, чоловік перебігав проїжджу частину дороги у невстановленому місці.
В результаті удару його з закритою черепно-мозковою травмою, закритим переломом променевої кістки та з множинними травмами госпіталізували до лікарні.
Водій попередньо тверезий, але у нього відібрали взірці крові для експертизи на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство, – повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Представник партії «Громадянська позиція» Микола Томенко зустрівся з тернополянами (НАЖИВО)

Наступна стаття

Цьогоріч на умовах співфінансування 70/30 утеплять три тернопільських багатоповерхівки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.