Він сам досягнув успіху і забезпечує роботою інших, − директор Підгаєцького аграрного ліцею Ігор Мицьо про Івана Чайківського

Одним з кандидатів у народні депутати є Іван Чайківський член Аграрної партії України, засновник і директор корпорації «Агропродсервіс». Він – претендент на мандат депутата Верховної Ради по виборчому округу № 165 у місті Бережани і частині Тернополя, Бережанському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому, Тернопільському і Кременецькому районах.

Іван Чайківський йде в депутати, щоб підняти економіку України. Він хоче покращити життя села, створивши робочі місця, надавши переваги тим, хто працює на українській землі.

Життєві та політичні погляди Івана Чайківського поділяє директор Підгаєцького аграрного ліцею Ігор Мицьо:

«Для мене прикладом у житті є Чайківський. Він добився всього сам. З нуля збудував одну з кращих компаній в області, дає роботу іншим. Він має бути в парламенті».

 

Попередня стаття

Він сповідує сімейні цінності, – підприємець Марія Пеляк про Івана Чайківського

Наступна стаття

Збільшити пенсію до 9 000 гривень вимагає кандидат у депутати Роман Василіцький (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.