Тернополян запрошують обговорити правила утримання домашніх та безпритульних тварин на території краю

11 липня стартувало електронне обговорення “Правил утримання домашніх та безпритульних тварин (собак та котів) на території Тернопільської міської територіальної громади”.

Жителі Тернопільської громади впродовж 14-ти днів на порталі «Електронні консультації з громадськістю» можуть подавати пропозиції та зауваження до проекту нормативно-правового акту щодо реєстрації домашніх та безпритульних собак, умов утримання домашніх тварин, стерилізації, вигулу, вилову безпритульних собак та інших розділів.

Коментарі можна залишати окремо до кожного розділу, ідентифікувавшись через ЕЦП або Bank ID).

Попередня стаття

На Борщівщині горіли мішки з хімічною речовиною

Наступна стаття

На Підволочищині на ходу загорілася вантажівка (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.