На Тернопільщині затримали підозрюваних у вбивстві чоловіка (Відео)

Правоохоронці Тернопільщини затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка. Загиблий пролежав у власному будинку більше доби, допоки його виявила фельдшер. На місце події жінка викликала правоохоронців.

Нагадаємо, вбивство скоєно у селі Бриків Шумського району. Загиблий лікувався в місцевому медзакладі. Сорокашестирічний чоловік щодня приходив в фельдшерський пункт по ліки. Проте 15 липня він не з’явився і фельдшер вирішила занести медпрепарати йому додому. Вхідні двері були відчинені і коли вона ввійшла, то виявила в коридорі тіло підопічного.
При попередньому огляді на тілі померлого судово-медичний експерт виявив сліди насильницької смерті, а саме синці та кров. А приблизний час смерті – субота, 13 липня близько 18:00.
– Як з’ясувалося під час розтину, смерть наступила внаслідок нанесення множинних тілесних ушкоджень в різні ділянки тіла. І одразу оперативники почали пошук людей, які могли вчинити цей жахливий злочин, – розповідає Степан Яцух, заступник начальника ГУНП в Тернопільській області.
За словами Інни Могили, начальника Шумського слідчого відділення поліції, у ході проведення слідчо-оперативних заходів та після спілкування з сусідами й знайомими потерпілого, працівники управління карного розшуку спільно з місцевими слідчими вийшли на слід підозрюваних. Це – місцеві жителі, любителі спиртних напоїв, а також приятелі загиблого – двадцяти чотирьох та тридцяти років. Востаннє тріо бачили разом у день вбивства.
Спочатку підозрювані заперечували свою причетність до злочину, проте після проведення в них санкціонованих обшуків, оперативники виявили закривавлений одяг та взуття. Його чоловіки заховали, аби потім спалити. Проте не встигли.
Підозрювані кажуть, що того дня вони розпивали спиртні напої у будинку загиблого. Між ними виникла суперечка під час якої вони почали наносити господарю житла удари руками та ногами і навіть кидали на нього телевізор. Після цього лягли проспатися, а коли проснулися, то зрозуміли, що вбили односельчанина.
Чоловікам уже оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Обрали підозрюваним і міру запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомляють у поліції.
Попередня стаття

Бійки, реклама без замовників та іноземна агітація, – спостерігачі про передвиборчі порушення

Наступна стаття

«На Тернопільщині обладнати виборчі дільниці пандусами не встигли», – Ольга Мазаєва

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.