Без черг. На Тернопільщині низька явка через відпустки виборців

Екватор дострокових парламентських виборів у Тернополі. Станом на 12:00, досі спостерігається низька явка у місті та області. Кількість виборців має зрости на дільницях у другій половині дня через те, що деякі українці розпочали день у церкві. Проте на низьку явку впливає також літній період, каже представниця комітету виборців України Тетяна Семусь.

«Вибори відбуваються в літній період, коли більшість українців знаходяться на відпочинку за межами місць для голосування. Тому явка 12 годину – 16 %. На виборах до українського парламенту очікується нижча явка, аніж вона була на президентських», – зазначає представниця комітету виборців України Тетяна Семусь.

Попередня стаття

Вогонь на виборчій дільниці. На Тернопільщині від недопалка зайнялось сміття

Наступна стаття

Не вистачає бюлетенів та скриньок. Вибори на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.