Вогонь на виборчій дільниці. На Тернопільщині від недопалка зайнялось сміття

У селі Слобідка-Мушкатівська Борщівського району у виборчій дільниці загорілося сміття. ДВК знаходиться у приміщенні клубу, біля якого завжди людно, каже речник нацполіції в області Сергій Крета. Один із чоловіків викинув недопалок від чого і зайнялося сміття. Після повідомлення про займання, вогонь оперативно загасили. Пожежників на місце події не викликали.

У Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області нагадують: будьте обережні з вогнем. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко розповсюджується на значні території.

Попередня стаття

Тернополянин відмовився голосувати на виборах, бо його не зареєстрували кандидатом у депутати

Наступна стаття

Без черг. На Тернопільщині низька явка через відпустки виборців

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.