Найкращі науковці Тернополя отримають від 15 до 20 тисяч гривень

П’ять кращих науковців Тернополя цьогоріч отримають грошові премії. Рішення про призначення одноразової премії Тернопільської міської ради для науковців закладів освіти та наукових установ міста Тернополя депутати прийняли 24 липня. Розмір грошових винагород – від 15 до 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, з метою підтримки і стимулювання талановитих, відомих або молодих вчених, дослідників, фахівців, які працюють в закладах освіти та наукових установах на території міста Тернополя, в серпні 2018 року на сесії міської ради було прийняте рішення про щорічне призначення разових виплат кращим науковцям міста.

Попередня стаття

На Тернопільщині священник запустив флешмоб з соняхами (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині лис живе в Будинку культури

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.