Частина Тернополя два дні буде без води

З 00 год 18 вересня до 24 год 19 вересня через планове промивання водопровідних мереж і ремонт на насосних станціях та водопровідних мережах у частині Тернополя не буде води.

Водопостачання, зокрема, припинять у таких мікрорайонах міста:  “Сонячний”,“Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх селах.

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Клінічна, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

19 вересня, після закінчення необхідних ремонтних робіт, в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, отже – непридатна для пиття чи приготування їжі.

У період відсутності води в мережах також здійснять комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов.

20 вересня 2019 року з 00 год водопостачання відновлять.

Попередня стаття

У Тернополі створять наглядові ради

Наступна стаття

У Тернополі через ускладнення від кору померла молода мама

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.