Місто на Тернопільщині відзначили за прагнення стати енергетично незалежним

Чотири міста в Україні отримали відзнаки за прагнення зробити громаду енергетично незалежною. Серед них Чортків. Відзнаку громада отримала від київського союзу «Global 100RE Ukraine» в особі відомої співачки Руслани.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року мери чотирьох українських міст: Чорткова, Кам’янця-Подільського, Житомира та Львова оголосили про наміри поступово перевести енергосистему їх міст на відновлювану енергетику до 2050 року. Очільники цих міст публічно підписали меморандум з міжнародною кліматичною організацією 350.org, чим підтвердили план місцевої громади використовувати лише енергію сонця, вітру та біомаси у 2050 році.

Попередня стаття

У Бучачі на крадіжці молока спіймали працівника ферми

Наступна стаття

Щоб «відкупити» знайомого від поліції, тернополянин перерахував шахраям тисячу гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.