Тернополяни робили зимові запаси за зниженими цінами

Тернопіль ярмаркував. У суботу, 12 жовтня, за зниженими цінами городяни купували овочі, фрукти, крупи, цукор, м’ясо.

Торговиця розгорнулася на кількох майданчиках у різних мікрорайонах міста – «Східному», «Дружбі», «Сонячному». Свою продукцію презентували місцеві фермери.

Нам зручно брати участь у таких ярмарках. Хоч ціни знижено, але ми можемо продати великі обсяги продукції, то, по-перше, люди роблять запаси, по-друге, людей приходить більше, ніж в інші дні, – розповідає продавець Оксана.

Цибулю, часник та болгарський перець із запасом придбала тернополянка Тетяна Бідюк.

Каже, ціни справді за 2-5 гривень нижчі, а коли купляєш багато кілограм, то економія виходить непогана.

– Усе ставимо до підвалу і маємо аж до нового року. У нас родина велика, тому запаси робимо відповідні, – зізнається жінка.

На чотирьох локаціях свою продукцію представлять сільськогосподарські товаровиробники, а також підприємства переробної та харчової промисловості районів області. Розпочнеться ярмарок о 8:00 годині.

Попри те, що завершити ярмарок планували о 15 год, уже після полудня майданчик біля Галицького ринку пустував. З вантажівок продавали хіба що капусту.

На ярмарку капусту можна було купити по – 6-8 грн. (посічена – 10 грн.), яблука – від 10 до 12 гривень, моркву – від 6 до 8 гривень, цибулю – 8-10 гривень. Продавали також кавуни, кукурудзу, живу рибу та свіже м’ясо.

Попередня стаття

У Бучачі спалили авто громадського активіста

Наступна стаття

У Тернополі відкрили виставку, присвячену 44-ій артилерійській бригаді

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.