На Тернопільщині день народження закінчився пострілом в обличчя

Про інцидент поліцію повідомили медики. Саме вони надавали допомогу 24-річному жителю села Комарівка, у якого діагностовано вогнепальне поранення щоки.

Травму потерпілому спричинив його знайомий – 25-річний житель Зборівщини.

З’ясувалося, хлопці в одній компанії святкували день народження. Будучи у стані алкогольного сп’яніння, між ними виникла суперечка. Під час якої мешканець Зборівщини схопив предмет, схожий на пістолет, і спричинив ним тілесні ушкодження знайомому.

Підозрюваного затримали. Санкція статті, яку інкримінують  зловмисникові, передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Попередня стаття

У Тернополі змінили головного медика

Наступна стаття

В аптеках Тернополя з’явилась вакцина проти грипу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.