На Дружбі у Тернополі діяв нелегальний кар’єр. Піску вивезли на 5 мільйонів

Неподалік Юридичного факультету ТНЕУ, поруч із футбольним майданчиком і тенісними кортами, одна з відомих будівельних компанії викопала урвище.

Під виглядом упорядкування території працівники будівельної компанії видобули та вивезли сотні вантажівок піску. Його використовували під час спорудження та впорядкування території багатоповерхових новобудов.

За даними Держгеокадастру, ділянка, на якій копали пісок, перебуває у комунальній власності міськради.

Звідти вивезли копалин приблизно на 5 мільйонів гривень.

Досудове розслідування триває. Проводяться слідчі дії в межах кримінального провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого  ч. 4 ст. 240 КК України, – повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

Попередня стаття

На Бандери – затори. Тролейбуси без напруги (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині під колесами автомобіля загинула молода жінка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.