Шість ДТП, з яких дві смертельні, стались на Тернопільщині за вихідні

У перші три дні листопада на автодорогах Тернопільщини трапилось шість аварій, в яких травмувались та загинули люди, передає відділ комунікації поліції в області.

У селі Велика Березовиця 1 листопада, близько 18:50, водій автомобіля FІAT збив 28-річну жінку ромської національності, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Через несумісні з життям травми, вона померла дорогою до лікарні. За попередньою інформацією, загибла перебігала дорогу з дитиною, яка травм не отримала.

Ще одна автопригода трапилася того дня на Шумщині. Водій автомобіля DAEWOO-NEXIA, виїжджаючи з узбіччя, не надав переваги руху автомобілю ВАЗ, який рухався головною дорогою, і зіткнувся з ним.
В результаті аварії водій іномарки отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та хребта.

2 листопада ДТП з потерпілими трапилась в Підволочиському районі. Водій автомобіля ВАЗ-21099 зіткнувся з ВАЗ-21010, який стояв припаркований на узбіччі. Через удар травмувалась пасажирка одного з авто.

У Тернополі на вулиці Бродівській автомобіль SKODA Octavia врізався в електроопору. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, врізався в стовп та влетів у стіну будинку. Він загинув на місці події, пасажира госпіталізували в реанімаційне відділення.

Два автомобілі не розминулися 3 листопада в Чортківському районі. Кермувальник Toyota Corolla врізався в автомобіль Daewoo Lanos на смузі зустрічного руху. В результаті удару травмувався та потрапив у реанімацію водій Daewoo. За попередньою інформацією, водій Toyota Corolla на момент зіткнення був нетверезим.

3 листопада не розминулись в Тернополі на вул. Збаразька зіткнулись Peugeot та Mazda. Водійка автомобіля Mazda не надала переваги в русі Peugeot, кермувальник якого, був у стані алкогольного сп’яніння.

Автопригоди внесені в ЄРДР. Триває слідство.

Фото: Чортків. Online

Попередня стаття

Тернополяни вкотре вимагають покарати вбивць Катерини Гандзюк (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі презентували мобільний додаток на допомогу хворим на туберкульоз

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.