Відомі українські бізнесмени обмінювались досвідом з тернопільськими підприємцями (Відео)

Найуспішніші підприємці Західної України переймали досвід тернопільських бізнесменів. Одну зі своїх традиційних виїзних зустрічей «West Ukrainian Business Club» провів у нашій області.

Ми сюди приїхали на формат виїзної зустрічі клубу до учасника нашого клубу Тараса Демкури, який запросив до себе в гості. Показати те, чим він займається, де він живе, що він робить, розповісти про своє хобі та захоплення, – сказав президент «West Ukrainian Business Club» Олександр Магунь.

Ранкова прогулянка розпочалась у торгово-відпочинковому комплексі «Атріум». Учасники з бізнес-центром новітніх технологій та проектом «Життя в стилі ЕКО». Велику зацікавленість в гостей викликав інвестиційний об’єкт «Тернопільська кнайпа 1540». Заклад вражає стилізованими залами. Тут є годинникаря, фотоательє, зала Пінзеля та старовинних радіо. А ще – підземний простір.

Музей вишиванок етногалереї «Спадок» родини Демкур, у якій 3 тисячі автентичних експонатів, змінили бізнес-бачення підприємців.

Хочу віддати належне Тарасу, що дійсно робить таку велику місію, як збереження традицій українських, традицій вишиванки і ретро-автомобілі, які в Україні ніхто не колекціонує. Це складна річ і вважається дуже правильною, – каже власник компанії «Auto-Plus» Андрій Біланчук.

Ще одна родзинка, якою пишається господар Тарас Демкура, – колекція ретроавтомобілів. На старовинних автівках гості поїхали оглядати потужності Микулинецького «Бровару». Там домовились про співпрацю.

Взнавали технологію Микулинецького Бровара. І вже є три людини, які зацікавлені, щоб Микулинецьке пиво продавалося у Трускавці та Східниці в готелях, ресторанах. Тобто вже є перші результати нашої такої зустрічі, – зауважив віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.

Про співпрацю з гостями домовились і тернопільські бізнесмени: Ігор Поліщук, Андрій Трач, Зіновій Кутень та Іван Кубай. Будівельник та ресторатор Андрій Дурягін вже півтора року є членом клубу. На зустріч бізнесменів приїхав із сином. Вважає його вже достатньо дорослим, аби формувати підприємницьке мислення. Каже: середовище успішних людей мотивує до власних планів.

Я вчу його комунікувати, спілкуванню, нетворкінгу. Це є наша молодь, яка має будувати Україну. Він має вчитися спілкуватися, має бачити гарні позитивні приклади в житті. І обирати собі шлях. Вибрати професію і рухатися вперед, – вважає власник будівельної компанії «Альтінг-груп» Андрій Дурягін.

Цікаво було подивитися як робиться пиво. Ми були там, де старовинні вишиванки. Цікаво як раніше вдягалися. Показували нам статуетки Пінзеля, – сказав Тимур Дурягін.

Не боятися ризикувати і прораховувати дії на кілька кроків вперед. Саме ці якості допомогли Леву Грицаку відкрити один з найуспішніших санаторіїв Трускавця – «Карпати». Після розпаду союзу чоловік їздив країнами Європи та пострадянського простору. Звідти привозив дефіцитні телевізори, килими та інший інвентар, які робили санаторій комфортним для відвідувачів.

Сьогодні ми – санаторій з чотирма зірками. Хоча маємо всі можливості бути п’ятизірковим. Не робимо це намірено для того, щоб не відлякувати людей ціною. Фактично маємо найбільше заповнення в Трускавці, – сказав генеральний директор ГКК «Карпати» Лев Грицак.

Лев Грицак – власник не лише успішного, а й соціально відповідального бізнесу.

Ми – найкращі доброчинці по місту Трускавець. Буквально кілька днів тому освятили каплицю на відпочинковому комплексі, який ми будуємо вже за межами міста. Це на території району в селі Воля Якубова, – сказав генеральний директор ГКК «Карпати» Лев Грицак.

Приймати таких поважних гостей – це можливість презентувати те тільки себе, а рідне місто, – каже Віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, тернополянин Тарас Демкура. Гості відзначають: придивитись є на що.

Я завжди Тернопіль вважав середньостатистичним. Ніби область трошки бідніша, ніж всі області України. Але сьогодні, коли я проїхав багато підприємств і побачив цю красу, мені здається, що зараз я в Монако, а не в Тернополі. Дуже приємно, що зберегли таку красу, історію міста, – каже власник компанії «Auto-Plus» Андрій Біланчук.

Підприємці працюють в різних сферах, але мета одна – успішна Україна, – зауважує Тарас Демкура. Самотужки це не під силу, тож справа має стати спільною.

Зараз дуже важливо об’єднуватися. Об’єднуватися всім представникам бізнесу. Якщо ти досягнув сьогодні чогось в своєму розвитку, в своєму підприємництві, ти мусиш ділитися. Ділитися досвідом, ділитися з підприємцями і об’єднуватися, ділитися певними цінностями. І об’єднуватися на основі цінностей. І якраз західно-український бізнес-клуб направлений на те, щоб гуртувати підприємців навколо західного регіону і не тільки, – вважає віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.

Час, проведений разом, це не лише ознайомлення з областю та її можливостями, це обмін думками та ідеями, а ще розуміння світобачення членів клубу, – каже його президент Олександр Магунь. У таких зустрічах народжуються нові проекти.

Дедалі більше бачу як учасники клубу партнеряться між собою, створюючи щось нове, і третє, дуже важливе, це через розвиток зв’язків. І власне такі речі, як виїзні зустрічі, такий формат зустрічі допомагає нам розширити коло зв’язків якісно, навколо сенсу, навколо підприємницької діяльності, навколо одних і тих самих вподобань і болей, – сказав президент «West Ukrainian Business Club» Олександр Магунь.

Завершили насичений день нетворкінг-вечіркою на березі Тернопільського ставу. Гості повезли додому море позитивних емоцій та креативних задумів.

Попередня стаття

На Тернопільщині в монастирі оселився лелека

Наступна стаття

Інструментальна музика – по-сучасному: в Тернополі виступить скрипаль Костянтин Лукинюк

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.