Верховний Суд дозволив облаштувати парк в Тернополі на Алясці

Міська рада Тернополя може вчиняти дії щодо земельної ділянки майбутнього парку. 20 грудня Верховний Суд виніс постанову у справі щодо облаштування парку на території вулиць Київська-Тарнавського.

Суд скасував попередні рішення судів у цій справі в частині заборони міській раді вчиняти будь-які дії щодо земельної ділянки майбутнього парку.

Верховний Суд в постанові зазначив, що суди першої та апеляційної інстанції прийняли незаконні рішення, які не ґрунтуються на вимогах чинного законодавства.

Постанова Верховного Суду набрала законної сили та оскарженню не підлягає.

Читайте також

Тернополян запрошують до обговорення ескізного проекту парку Київська- Тарнавського

Декоративні дерева і кущі: новий тернопільський парк максимально озеленять

 

Попередня стаття

Під час реставрації замку на Тернопільщині травмувався чоловік

Наступна стаття

Вечеря при свічках та ялинка в горщику: Еко-марафон – у Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.