Збитки від незаконної вирубки лісу на Зборівщині сягають 260 тисяч гривень

У Зборівському районі незаконно було зрубано 164 дерева. Це зʼясували працівники Держекоінспекції.

Про те, що обабіч дороги Курівці-Іванківці Зборівського району незаконно рубають дерева, в Державну екологічну інспекцію в Тернопільській області повідомили працівники Мшанецького лісництва ДП «Тернопільське лісове господарство».

17 січня працівники ТОВ «АВАКС ПРОФ» та жителі с. Чернихів Зборівського району проводили роботи з порізки дерев та чагарників. На вимогу державних інспекторів вони не показали дозвільних документів на роботи й відмовились будь-що пояснювати.

Інспектори звернулись у поліцію і дочекались прибуття слідчо-оперативної групи Зборівського ВП ГУНП в Тернопільській області.

Сума збитків, заподіяних лісу, внаслідок незаконно порізаних дерев та чагарників у захисній смузі автодороги, склала 260 тисяч гривень.

У зв’язку з тим, що в порушенні вбачаються ознаки злочину, відповідальність за який передбачено статтею 246 ККУ, матеріали направлено до Головного управління національної поліції в Тернопільській області для вжиття заходів згідно статті 214 КПК України.

Як уже повідомляло інтернет-телебачення «МедіаТОР», На Тернопільщині виявили порушників, які незаконно вирубували ліс

Попередня стаття

На Бережанщині 19 навчальних закладів закрили на карантин

Наступна стаття

«Мармуляда з Файного міста». Консервацію тернопільської компанії купують як сувенір

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.