Родичі померлого чортківʼянина звернулись у поліцію, щоб покарати лікарів за «халатність»

Притягнути до відповідальності за неналежне виконання професійних обов’язків медиків Чортківської районної лікарні вимагають родичі померлого 76-річного жителя райцентру.
Слідчі Чортківського відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за частиною 1 статті 140 ККУ.
Інформація про смерть чоловіка набула розголосу після того, як родичка померлого опублікувала в соціальній мережі пост про те, що її дядькові не надавали медичної допомоги, думаючи, що він безхатько.
Поліцейські наразі отримали заключення медиків про причину смерті пенсіонера. У межах кримінального провадження вирішується питання про призначення комісійної судово-медичної експертизи, яка дасть відповідь, чи до смерті призвела особливість захворювання, чи несвоєчасне надання медичної допомоги. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Віктор Старцев пішов з дому 29 січня і зник. Як з’ясувалось згодом, чоловікові стало погано і він втратив свідомість на вулиці. За словами його племінниці, у санпропускнику хворого прийняли за безхатька й лікувати його не поспішили. Очікуючи лікаря, мешканець Чорткова просидів 27 годин.

Як уже повідомляло інтернет-телебачення МедіаТОР, «Вбили ті, хто мав урятувати», – помер чоловік, який очікував допомоги в Чортківській лікарні

“Думали, що бомж”. На Тернопільщині медики дві доби не дивилися до чоловіка з інфарктом

 

 

 

Попередня стаття

Допоможіть знайти мешканця Збаража, який не виходить на зв’язок з батьком

Наступна стаття

На Тернопільщині пара святкує 60 років подружнього життя (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.