Підприємство на Теребовлянщині продовжує забруднювати річку всупереч рішенню суду

р. Гнізна, фото з мережі інтернет

Представники екологічної інспекції звернулись до правоохоронців Теребовлянщини зі скаргою про те, що місцеве приватне підприємство забруднює річку Гнізну відходами. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Тернопільський окружний адміністративний суд заборонив підприємству скидати будь-які відходи в річку. На виконання рішення представники органів місцевого самоврядування опломбували водовідведення.

Підприємство повинно було визначитися з методом утилізації зворотних вод: або укласти договір на їх вивезення, або облаштувати на території очисні споруди. Проте жоден з варіантів фірма не виконала. Натомість працівники підприємства продовжили зливати зворотні води в річку.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 1 статті 382 КК України – Невиконання судового рішення.

Матеріали справи слідчі передали до суду.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині виготовляли фальсифікований алкоголь і продавали під марками українських брендів (Відео)

Наступна стаття

У половині шкіл Тернополя встановили термінали для розрахунку за харчування

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.