«Відчула себе зіркою», – 64-річна учасниця тернопільського конкурсу краси

Днями в Тернополі відбувся конкурс «Краса елегантного віку». Серед учасниць – Катерина Верцімаха. На сцені 64-річна жінка дефілювала вперше. Враженнями поділилась із журналістами МедіаТОРа.

У молодості пані Катерина вела активний спосіб життя: займалась волейболом, грала в жіночій команді з міні-футболу, виховала чотирьох доньок. Не пасе задніх і на пенсії. У своєму віці жінка надзвичайно амбіційна, переповнена енергією, якою прагне ділитися зі світом. Поборотись за титул найкрасивішої її спонукали рідні.

«У моєму віці зробити цей крок було страшно, але мене надихнула дочка Єва. Вона сказала: мамо, ти спробуй, може, все вийде. І я наважилась. Спочатку було важко, але потім втягнулась і так ми дійшли до кінця», – розповіла Катерина Верцімаха.

Конкурс для жінок елегантного віку 3 лютого провели Тернопільський міський територіальний центр та Молодіжна ініціатива «Файні внуки».

«Організатори називали «Наші дівчатка» і ми старались бути саме дівчатками», – зазначає пані Катерина з усмішкою на обличчі.

Всього учасниць було восьмеро. Під час підготовки до виступу жінки познайомились і здружились. Отож, конкурентки стали добрими товаришками.

«Найважче давались сучасні танці», – зізнається пані Катерина. Проте за півтора місяця, завдяки наполегливій праці, танець вивчили: «Наші наставники не сварились, а навпаки – допомагали та дуже хвилювались за нас».

На заході Катерина Дмитрівна отримала титул «Пані Вишуканість». Впевнена, що це через розкішне плаття, у якому дефілювала на сцені, й жартує: «учасниця № 7 подобається усім».

Конкурсом неабияк задоволена, бо відчула себе зіркою. Каже: із задоволенням братиме участь в подібних заходах:

«Я стала більш дисциплінованою, сповненою енергією, наче помолодшала на десятки років, знайшла подруг, з якими й надалі планую товаришувати».

Після події жінка повернулась до звичайного життя – на дачу, де господарює. Тепер і сусіди висловлюють захоплення, і на вулиці впізнають.

Більше: Найкрасивіша в 60. У Тернополі змагались пенсіонерки (Фото)

 

ЛІЛЯ АНТОЛЯК

 

Попередня стаття

Тарифи на воду в Тернополі зросли на 30 %

Наступна стаття

Житель Збаразького району тримав удома гранату, яку знайшов на березі ставу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.