У Зборівському районі чоловіка насмерть збив поїзд

Тіло невідомого чоловіка без ознак життя на залізничній колії виявив 10 лютого о 21:29 машиніст електрички, яка проїжджала цим шляхом. Він повідомив диспетчера, а вже той викликав поліцію та швидку.
Потерпілий перебував на рейках між станціями Цебрів-Озерна Зборівського району. За попереднього огляду тіла експерт зазначив, що травми подібні до удару поїзда. Ймовірно чоловік йшов в попутному напрямку із залізничним транспортом та не встиг вчасно відійти. У результаті удару він загинув на місці події.

 

Попередня стаття

Увімкнув газ і заснув: на Симоненка п’яний чоловік ледь не підірвав будинок

Наступна стаття

У Тернополі зʼявиться новий автобусний маршрут (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.