На Тернопільщину привезуть унікальну християнську реліквію

На Тернопільщині перебуватиме унікальна Реліквію, яка містить одну із колючок Тернового Вінка Ісуса Христа. Про це сьогодні розповів Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк. Три дні до неї молитимуться в Зарваниці, а п’ять днів у тернопільській Катедрі.

Привезуть її з Абатства Бенедектинців в Солем, що поблизу Парижа (Франція). Вона стане доступною для молитовного почитання для всіх жителів Тернопільщини у двох локаціях: Мала Базиліка Зарваницької Матері Божої с. Зарваниця, а, відтак, у Архикатедральному Соборі УГКЦ Тернополя, – пишуть на сайті Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії.

Це вперше за сто років Свята Реліквія, яка є безмовною цінністю для всього християнського світу та, зокрема, французького народу, покине територію Абатства і здійснить паломництво в Україну. Рада монахів Абатства Святого Петра в Солем, відгукнувшись на прохання архиєпископа і митрополита Тернопільського-Зборівського Василія Семенюка, поблагословила паломництво реліквії для молитви за мир у Україні та скріплення духу українського народу.

Графік перебування:

26 березня – початок молитовного вшанування Реліквії Марійський духовний центр «Зарваниця», за адресою: с. Зарваниця, Теребовлянський район, Тернопільська область 48148, Україна (з 26.03.2020 до 28.03.2020);

28 березня,15:00, – виїзд Реліквії до Архикатедрального Собору м. Тернополя;

18:00 – зустріч Реліквії та початок молитовного вшанування в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, за адресою: місто Тернопіль, вулиця Сагайдачного 14, Україна (з 28.03.2020 до 03.04.2020);

2 квітня, 23:00, – завершення молитовного вшанування Реліквії.

 

Попередня стаття

«Не у «Медобори», а в «Феофанію», – тернополяни про евакуацію українців з Китаю (Відео)

Наступна стаття

У 96-річної тернополянки шахрайка виміняла гривні на фальшиві євро

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.