«Не у «Медобори», а в «Феофанію», – тернополяни про евакуацію українців з Китаю (Відео)

Учора, 17 лютого, в мережі з’явилась інформація про приїзд людей з Китаю на Тернопільщину – до санаторію «Медобори». 18 лютого жителі Микулинецької громади зібрались на позачергову сесію. Люди обурені, бо вважають загрозою приїзд українців з місць, де панує вірус коронавірусу. Зокрема мешканці села Конопківка організували блокпости на в’їздах до населеного пункту біля Микулинців.

У Тернопільській облдержадміністрації приїзд наших співгромадян в область не підтвердили. Інформація про можливе розміщення у «Медоборах» людей, яких евакуюють з Китаю, не фейкова, запевняє керівник санаторію. Він зазначив, що «Медобори» – у списку 20 закладів, у яких можуть розмістити людей. Однак Василь Мартинюк заявив, що не прийме евакуйованих з Китаю без згоди громади.

Чи підтримують тернополяни евакуацію українців з Китаю у санаторій «Медобори» – дивіться у проєкті інтернет-телебачення «МедіаТОР» «Власне бачення».

 

 

Попередня стаття

Директор санаторію “Медобори” заявив, що не прийме евакуйованих з Китаю без згоди громади

Наступна стаття

На Тернопільщину привезуть унікальну християнську реліквію

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.