Поблизу Микулинців створили блокпости, щоб не пустити евакуйованих з Китаю українців (Відео)

Цієї ночі на під’їзді до села Кoнoпківка, що біля Микулинців, організували кілька блокпостів. Місцеві протестують через те, що 20 лютого в санаторій “Медобори” начебто мають привезти евакуйованих з Китаю українців. Про це повідомляє інтернет-видання “Тернополяни”.
Нагадаємо, вчора деякі ЗМІ Тернополя опублікували інформацію про те, що в санаторій “Медобори” на обсерваційні заходи на 14 днів доправлять 98-х людей, які перебували в Китаї у період панування небезпечного вірусу.
Вчора на сторінці Тернопільської обласної державної адміністрації повідомили, що офіційного підтвердження про приїзд евакуйованих з Китаю людей на територію Тернопільської області немає.
Як повідомили сьогодні жителі Микулинецької громади на позачерговій сесії селищної ради, чергувати на об’їзних дорогах, зокрема в селі Конопківка, будуть і сьогодні.
Попередня стаття

У Микулинцях люди зібралися, аби не допустити приїзду евакуйованих з Китаю українців

Наступна стаття

Директор санаторію “Медобори” заявив, що не прийме евакуйованих з Китаю без згоди громади

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.