“Недуга в Китаї, а піаряться у нас”, – тернополяни про паніку через коронавірус (Відео)

У зв’язку зі спалахом коронавірусу та евакуації наших громадян з Китаю, українські ЗМІ активно публікують новини на цю тему й поширюють їх у соцмережах. Не залишаються осторонь і блогери, і звичайні українці, яким є що сказати. Є й такі, кому корисні подібні, інколи провокативні, публікації у соцмережах, що збирають тисячі коментарів. Замість критичного мислення, емоції звичайних людей беруть над ними верх і схиляють до паніки.

Журналісти інтернет-телебачення “МедіаТОР” запитали в тернополян про їхню реакцію на паніку в соцмережах через коронавірус. Що вони відповіли – дивіться в нашому опитуванні “Власне бачення”.

 

 

Попередня стаття

На Бандери в Тернополі збили пішохода (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині лелека прилетів на молитву за Героїв Небесної Сотні (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.