Фільми на великому екрані тернополяни зможуть дивитись у центрі міста

У Тернополі модернізують кінотеатр «Палац Кіно». 

“Сінема сіті” не працює через господарський спір з ТРЦ “Подоляни”, тому прем’єри фільмів демонструватимуть на іншому великому екрані, що за адресою вул. І. Франка, 8.

“З метою забезпечення показу фільмів на великих екранах, найближчим часом заплановано модернізувати кінотеатр. Для комфортного перегляду кіносеансів у «Палаці Кіно» планується оновити демонстраційне обладнання та запровадити онлайн резервування і придбання квиткiв. З пропозиціями щодо відновлення роботи кінотеатру можна звертатися за телефоном: 067 259 16 65”, – повідомляють у мерії.

Покращать роботу екрану, проєктора і звук, – розповів заступник міського голови Тернополя з гуманітарних питань Леонід Бицюра.

Нагадаємо, кінотеатр “Палац Кіно” відкрився у Тернополі в 2006 році, зал розрахований на 218 місць.

Попередня стаття

Кременецького школяра спіймали на продажу наркотиків

Наступна стаття

“Свято там, де ми”: у Тернополі виступив гурт “Лісапетний батальйон” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.