“Свято там, де ми”: у Тернополі виступив гурт “Лісапетний батальйон” (Відео)

Гурт “Лісапетний батальйон” виступив у Тернополі 28 лютого. Учасниці приїхали з програмою “Різдвяні вечорниці”, тому концерт розпочали зі святкових мотивів.

Глядачів потішили виконанням добре відомих пісень і нових, авторських. Кожній композиції передував жарт чи гумореска. Виконавиці підготували нову та оригінальну програму, тому відчуття повтору в тернопільської публіки не виникло.

На заході виступили композитор Микола Янченко і Тетяна Денисюк. Вони заспівали “Кума-зима”, “Ой чого ж ти, мамо”.

“Лісапетний батальйон” виступили в нових яскравих костюмах. “Мої молодиці так часто ходять за лаштунки, щоб переодягатись. Бо ми пошили багато нових костюмів і хочемо їх показати вам”, – пожартувала Наталя Фаліон.

Учасниці гурту по-справжньому “запалили” сцену Палацу Культури “Березіль”: драйвово танцювали та спілкувались з ущерть заповненим залом. Коли Наталя Фаліон почала пісню “В саду гуляла”, разом з нею заспівав весь зал, люди різного віку й статусу. Було чимало відданих шанувальників, які прийшли на концерт “Лісапетного батальйону” не вперше. Вони підспівували композицію “Лісапет мій, лісапет”, якою гурт увірвався в український шоу-бізнес.

Виконали народну пісню “Їхали козаки полем”, яку почули під час гастролів Полтавщиною. У квітні знову їдуть на схід, адже “там люди спраглі всього українського”.

Наприкінці концерту, який тривав понад дві години, тернополяни аплодували стоячи. Артистки подякували їм за теплий прийом і пообіцяли повернутись з новими піснями восени.

Попередня стаття

Фільми на великому екрані тернополяни зможуть дивитись у центрі міста

Наступна стаття

У церкві на Тернопільщині знайшли ікони, яким понад 100 років (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.