Брифінг: чи готова Тернопільщина протидіяти коронавірусу (Наживо)

Сьогодні Міністерство охорони здоров’я України повідомило про два нових підтверджених випадки інфікування громадян через коронавірус.

«В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції – у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів», – йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства охорони здоров’я.

Згідно з повідомленням, пацієнти ізольовані, їм надають симптоматичне лікування.

Зазначимо, раніше в Україні був зафіксований один випадок захворювання на COVID-19 – у чоловіка в Чернівцях, наразі його стан задовільний.

У Тернопільській обласній держадміністрації відбудеться брифінг щодо готовності області до роботи з протидії поширення коронавірусу на Тернопільщині. Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює  Наживо.

Попередня стаття

Тернополяни запасаються продуктами. Перевірка супермаркетів і ринку (Наживо)

Наступна стаття

Працівники Буданівської лікарні були за кордоном, а їм нараховували зарплату

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.