У Кременецькому районі чоловіка вбило дерево

У селі Крижі Кременецького району чоловік смертельно травмувався під час господарських робіт. Про це повідомив у місцевий відділ поліції сільський голова. 
Працівники поліції виїхали на місце події та з’ясували, що селянин різав сухе дерево на подвір’ї родичів. Після обрізки дерево впало на чоловіка. На жаль, травми від удару  виявилися несумісні з життям – потерпілий помер одразу.
Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі встановлюють детальні обставини нещасного випадку.

 

Попередня стаття

Кабмін підтримав нову кандидатуру голови Тернопільської ОДА

Наступна стаття

Чортківчанин безкоштовно годуватиме українців, які не встигли виїхати з Польщі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.