Ранок п’ятого дня на карантині. Вулиці Тернополя пусті (Фото)

Вже кілька днів в країні триває карантин, який оголосили через поширення у світі коронавірусу. Кабмін обмежив пересування громадським транспортом, відвідування публічних закладів тощо.

У Тернополі дотримуються запобіжних заходів, вулиці пусті, зрідка видно поодиноких людей, транспорту в рази менше.

Зазначимо, на Тернопільщині за інформацією від Тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом спростовано два випадки захворювання на COVID-19, ще шість залишаються під підозрою. В Україні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2). За результатами досліджень регіональних лабораторій виявлено: Дніпропетровська – 2; Житомирська – 1; Також один випадок підтверджено у м. Київ.

Попередня стаття

З 20 березня у Тернополі не працюватиме жоден ринок

Наступна стаття

Давидко з Тернополя бореться з раком в Італії та потребує підтримки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.