Давидко з Тернополя бореться з раком в Італії та потребує підтримки

Маленький тернополянин Давид, у якого виявили рак, вже пройшов перший курс хіміотерапії в Італії.

На долю його родини випали важкі випробування. Рідні та близькі моляться за здоров’я дитини, підтримують та просять допомогти небайдужих людей.

У лютому за допомогою у зборі коштів для хлопчика звернулась його хресна мама.

«Сьогодні в мого похресника 3-х років діагностували злоякісну пухлину печінки (4 стадія гепатобластоми). Їх відправляють в Київ на лікування. Потрібні немалі кошти»,  ̶  написала на сторінці у Фейсбуці Alionka Romaniuk.

⛔️⛔️⛔️Друзі⛔️⛔️⛔️Пишу до вас із проханням. ??????Сьогодні в мого похресника 3-ох років діагностували злоякісну пухлину…

Опубліковано Alionka Romaniuk Вівторок, 11 лютого 2020 р.

З Києва Давидка направили на лікування в Італію, де підтвердили діазноз. Зараз біля нього – обоє батьків, які чергуються. Перебування там ускладнює жорсткий карантин, який запровадили через коронавірус. Знайомі допомогли сім’ї знайти невелике житло, недалеко від госпіталю. У лікарні їм видали спеціальні довідки, які, за потреби, пред’являють поліції.

В Італії хлопчик вже пройшов перший курс хіміотерапії, а через 2 тижні заплановано наступний. За словами Альони Романюк, Давидко почувається добре, його нічого не болить, дитина жвава і хоче бігати, гратися, на вулицю. Його турбують лише під час процедур.

Поки що лікарі не дають прогнозів, очікують результатів повторного МРТ. Кажуть, якщо хіміотерапія подіє, то оперуватимуть пухлину. Можливо, буде потрібна пересадка печінки, яка дуже уражена. Через це фахівці не можуть назвати остаточної вартості лікування.

Родина хлопчика вдячна за підтримку чуйних людей, завдяки яким вдалось зібрати близько 200 000 гривень. Проте їм і надалі потрібна фінансова допомога.

«Привіт, мене звати Давид. Мені 3,5 рочки. Я ще дуже маленький, але поселився в багатьох серцях, оскільки я веселий, добрий, люблю цей світ і всіх людей. На мій життєвий шлях випало дуже нелегке випробування – рак!!! І без вашої допомоги мені не впоратись. Ваша віра, підтримка дуже допомагає мені і моїм батькам. Я дуже дякую вам за все, дякую, що ви зі мною», – написала під фото синочка його мама Євгенія Яворівська.

Привіт ?мене звати Давид Мені 3,5 рочків.Я ще дуже маленький ?,але поселився в багатьох серцях, оскільки я…

Опубліковано Evgenija Kindzerska Середа, 4 березня 2020 р.

Кошти можна перераховувати на картку мами Євгенії.

Реквізити ПриватБанку

5457 0822 2165 1511

Отримувач: Яворівська Євгенія

 

Більше: Допоможіть одужати онкохворому Давидку з Тернополя

Попередня стаття

Ранок п’ятого дня на карантині. Вулиці Тернополя пусті (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі рятувальники з гучномовця просять дотримуватись карантину

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.