В одному з тернопільських готелів прийматимуть медиків

Тернопільських медиків, які боротимуться з коронавірусом, прийматимуть в готелі “Тернопіль”. Медичні працівники, за потреби, зможуть безкоштовно переночувати в номерах.

– Тернополяни завжди славились своєю шляхетністю. У готелі «Тернопіль» зможуть залишитися на ночівлю, чи просто відпочити після зміни в лікарні усі медики, які при потребі рятуватимуть життя хворих на коронавірус. Медперсонал за таких умов не зможе повертатися додому, до своїх сімей, – повідомили на офіційній сторінці міського голови Тернополя Сергія Надала.

Зазначимо, у Тернополі громадський транспорт із 23 березня припиняє перевезення пасажирів. Через надзвичайну ситуацію у місті діятимуть спецрейси. Спеціальні перевезення міськими автобусами та тролейбусами забезпечать для працівників  підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста Тернополя. У їх числі: працівники закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств, а також працівники підприємств і організацій, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільської дирекції  АТ „Укрпошта”, працівники аварійних служб.

ДЯКУЮ АДМІНІСТРАЦІЇ ГОТЕЛЮ «ТЕРНОПІЛЬ», ЯКИЙ ГОТОВИЙ ПРИЙНЯТИ НА НОЧІВЛІ МЕДИКІВ, ЯКІ БОРОТИМУТЬСЯ З КОРОНАВІРУСОМ?…

Опубліковано Сергієм Надалом Неділя, 22 березня 2020 р.

Попередня стаття

На Тернопільщині в двох діток підозрюють коронавірус

Наступна стаття

На Тернопільщині шукають рибалку, який перекинувся з лодки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.