У річці Дністер в Заліщицькому районі знайшли тіло чоловіка

Тіло чоловіка знайшли о 23:30, поблизу села Виноградне Заліщицького району. Загиблого виявили риболови за 40 км від місця пошукових робіт та 5 метрів від берега в річці Дністер. На берег витягнули тіло о 01:00 працівники поліції та направили для проведення СМЕ в МОРГ Борщівської центральної районної лікарні. Про це повідомили в управлінні ДСНС Тернопільської області.

Нагадаємо, 21 березня в селі Іване-Золоте Заліщицького району вийшов з хати та відтоді не виходив на зв’язок місцевий житель 1961 року народження.

Працівники ГУНП висунули версію, що чоловік міг втопитись у річці Дністер в межах села Іване-Золоте. Отож, резервний караул 15 ДПРЧ Управління, за допомогою плавзасобу, обстежив 4 км дна та акваторії річки Дністер на ділянці від села Іване-Золоте в напрямку до міста Заліщики, а також прибережну смугу водойми, протяжністю 3 км. Станом на 18:50 пошукові заходи завершили, результату вони не дали.

 

Попередня стаття

У Тернополі почали демонтаж другої частини Гаївського мосту (Фото)

Наступна стаття

У гаражах на Тернопільщині загорілись автомобілі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.