Тернопільщина отримала 5 тисяч швидких тестів для виявлення коронавірусу

Сьогодні тест-системи для діагностування COVID-19 прибули у Тернопільську область. Вантаж прийняли відповідальні працівники оперативного штабу за участю голови Тернопільської облдержадміністрації Володимира Труша, голови обласної ради Віктора Овчарука та міського голови Сергія Надала.

Партія медичних препаратів забезпечує першочергові потреби. У коробках 1890 тест-систем для ПЛР на коронавірус, 5 000 штук швидких тестів, 207 захисних медичних костюмів та 3000 масок одноразового використання

– Системна робота у цьому напрямку проводитиметься й надалі,  зазначив очільник області Володимир Труш. – Окрім підтримки держави, нам важлива допомога кожного. Сьогодні в області створений благодійний фонд для боротьби з коронавірусом. Закликаю підприємців краю об’єднатися і долучитися до фінансування.

На сьогодні очікується надходження великої партії натрію гіпохлориту технічного для ефективної дезінфекції приміщень, вулиць, та доріг області.

Попередня стаття

В Україні на коронавірус захворіли 84 людини

Наступна стаття

“Зараження” коронавірусом жителів Молдови у Почаєві. Інформацію перевіряє поліція

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.