На Тернопільщині рятувальники створили пункти прийому хворих на COVID-19 (Фото)

На Тернопільщині 29 березня підрозділи ДСНС облаштували 12 наметів – тимчасових пунктів прийому та розподілу хворих на COVID-19. Про це повідомили на сторінці пожежно-рятувальної служби області.
“З метою створення умов для прийому та розподілу хворих на коронавірус осіб, 29 березня в Тернопільській області підрозділи ДСНС розгорнули 12 наметів на територіях спеціалізованих закладів охорони здоров’я. Ці тимчасові пункти обладнано обігрівом, забезпечено електроенергією та усім необхідним, з метою убезпечити роботу медичного персоналу при контакті з можливими носіями вірусу”.

Зокрема в Тернополі такі пункти прийому розгорнули на території дитячої міської лікарні та лікарні швидкої допомоги.

На сторінці у Facebook Тернопільський штаб боротьби з коронавірусом коментує:

“Облаштувати такі пункти – це розпорядження Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка. Такі пункти мають створити при лікарнях, які визначені базовими для лікування хворих на коронавірус в кожному населеному пункті України”.

Попередня стаття

Півторарічна дитина з Кременця підхопила коронавірус в автомобілі дядька, який приїхав з Польщі

Наступна стаття

На Тернопільщині зафіксували 60 хворих на COVID-19, в Україні – 475

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.