Відомі тернополянки доставили продуктові набори самотнім літнім людям (Відео)

Небайдужі учасниці однієї з жіночих громадських організацій Тернополя доставляють продуктові набори людям, які цього потребують.

Під час пандемії коронавірусу фінансову та матеріальну допомогу від «Ділових українських жінок в Тернопільській області» вже отримали самотні люди похилого віку, малозабезпечені сім’ї, діти з інвалідністю. Ініціювала допомогу президентка громадської організації Ірина Демкура.

Жінки кажуть: не можуть залишатись осторонь, адже однією з їхніх основних місій є доброчинність.

Пакети з продуктами попередньо формують та розвозять по домівках тернополян, дотримуючись заходів захисту під час карантину.

Nataliya Ovseyko, відповідальна за збір коштів, спільно з Ольгою Навроцькою, придбали й доставили продуктові набори одиноким літнім людям за адресами в м. Тернопіль, у Чортківському й Підволочиському районах. Мешканцям по вул. Липовій пакунки придбала й доставила Natali Stefanchuk. Тетяна Демчук оперативно відреагувала і допомогла придбати для малозабезпеченої сім’ї технічний пристрій.

– Тішить той факт, що є люди, які роблять усе заради блага інших, не залишаються осторонь людських проблем. І завдяки їм не згасає віра в добро… Подячність усім членкиням ДУЖ та небайдужим тернополянкам, які, за покликом душі та серця, фінансово долучилися до ініціативи, – зазначили на сторінці у Фейсбуці учасниці громадської організації.

#ДУЖі_за_добро #ЗАЛИШАЙСЯВДОМА #ДОПОМАГАЙ‼️Однією із основних місій ВП ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській…

Опубліковано ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Неділя, 5 квітня 2020 р.

Ділові жінки Тернопілля кажуть, що допомагатимуть людям і надалі.

– Мені пишуть, що хочуть долучитись до благодійності. Одна людина вже купила продукти і просить посприяти в їх доставці, – повідомила Ольга Навроцька.

До благодійності можуть долучитись усі охочі. Для цього потрібно сконтактувати з учасницями організації.

Відомі тернополяни доставили продуктові набори самотнім літнім людям

Відомі тернополянки доставили продуктові набори самотнім літнім людям

Опубліковано МедіаТОР Понеділок, 6 квітня 2020 р.

Попередня стаття

Турецькі медики успішно випробували вакцину від коронавірусу

Наступна стаття

Тернополяни старше 60 років не повинні виходити з дому. Як бути тим, що працюють

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.