Карантин – перевірка на свідомість. Представники влади краю та народні депутати закликають до відповідальності (Відео)

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш та народні депутати України Андрій Богданець, Володимир Гевко, Іван Калаур та Людмила Марченко записали відеозвернення, у якому закликають громадян відповідально поставитись до карантинних обмежень.

Депутати відзначили, що за час карантину українці зрозуміли наскільки вони вразливі і як бояться втратити тих, хто поруч.

Подякували тим, на кого опирається світ: медикам, вірусологам, рятувальникам, поліцейським. Продавцям, які стоять за прилавками магазинів та підприємцям, які віддають частину свого прибутку на волонтерство.
Карантин – це наш шанс трішечки зупинитись, подумати, відпочити, і з новими силами прожити яскраве життя! У нас обов’язково все буде добре, — переконані обранці.

Голова ОДА Володимир Труш зазначив, що ці Великодні свята ми проведемо по-іншому. Але традиційно – з молитвою за здоров’я і добробут рідних. Ми станемо сильнішими. Вже завтра.

– Але сьогодні, — закликає він, — бережіть себе та Україну!

Попередня стаття

Дезінфекція і перекриття в’їзду. У Почаївській Лаврі спалах COVID-19

Наступна стаття

Під Тернополем досі горить Чистилівський заказник

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.