Почали ремонтувати вісім кілометрів дороги від Вишнівця до Горинки (Фото)

Відрізок дороги М-19 – “Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече”, від Вишнівця до Горинки, почала ремонтувати Служба автомобільних доріг у Тернопільській області. Про це сьогодні повідомили на сайті САД

Це перший об’єкт, оновлення якого передбачено у 2020 році Укравтодором та Урядом України.

На 8 кілометрах дороги поблизу сіл Старий Вишнівець, Вишнівець та Горинка буде відфрезовано старе покриття, відновлено тротуари та освітлення, здійснено ресайклінг основи дороги, укладено 2 шари асфальтобетонного покриття. Переможцем тендеру стала компанія “Техно-Буд-Центр”.

Сьогодні, 21 квітня, підрядник приступив до фрезування перших 3 кілометрів відрізка. Працює дві фрезувальні машини.

Нагадуємо, дорога М-19 є важливою частиною Європейського автомобільного маршруту Е85 та сполучає міста Кременець, Збараж, Тернопіль, Теребовля, Чортків, Заліщики. Ділянку траси М-19 від м. Тернопіль до кордону з Рівненщиною розпочали ремонтувати у 2015 році. Це майже 80 км.

Оновлення 8 кілометрів автошляху М-19 важливе з точки зору сполучення Тернополя з Києвом.

 

Попередня стаття

В “Укрспирті” заявили, що дефіцит антисептиків подолано

Наступна стаття

Під замком старенькі й медики. На Тернопільщині спалах коронавірусу в «домі престарілих»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.