Про зміни в бізнесі та економіку майбутнього розповідає тернополянам Ігор Ліскі (Наживо)

У вівторок, 28 квітня, об 11:00 стартує четверта зустріч марафону «БрейнШторм марафон» на тему «Трансформація бізнесу. Економіка МАЙБУТНЬОГО».

Гість ефіру — Ігор Ліскі, голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції», співзасновник Українського інституту майбутнього.

До публічної розмови співінвесторів платформи БІЗНЕС100, підприємців та лідерів думок запрошує Володимир Чеповий, співзасновник та шеф-редактор журналу «БІЗНЕС».

Нагадуємо, що Журнал «Бізнес» та співінвестори платформи БІЗНЕС 100 проводять серію онлайн-стрімів «БрейнШторм марафон» з загальною темою «Бізнес відродження. Економіка МАЙБУТНЬОГО». Це цикл розмов про трансформаційні стратегії та ідеї з власниками бізнесу. Кожен раз тема буде окремою, але так чи інакше вона торкнеться питань, які сьогодні хвилюють суспільство.

Зазначимо, у попередньому ефірі тернопільський бізнесмен Руслан Савчишин розповів, який бізнес виживе після карантину. Ідея економіки майбутнього, за словами співінвестора платформи Бізнес 100, засновника групи ІТ-компаній MagneticOne Group Руслана Савчишина – ремонтувати зламану деталь, а не викидати усю річ. Також Руслан Савчишин анонсував запуск нового виробництва у рамках MagneticOne Group, яке виготовлятиме продукцію «на вимогу» на противагу нинішньому масовому виробництву.

Попередня стаття

Допомогу медикам у п’яти районах Тернопільщини підсумувала команда Гуманітарного штабу (Відео)

Наступна стаття

На зупинці громадського транспорту в Тернополі помер чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.