«Не балотуйтесь на виборах там, де роздаєте пакети», – Петро Ландяк

Весь інфопростір у коронавірусі. З однієї сторони, це й не дивно, пандемія охопила весь світ і торкнулася кожного українця. З іншої – це можливість політикам не лише комунікувати, а й піаритись. Хтось купує й роздає медичні маски, антисептики, продуктові набори, інші передають до медзакладів апарати штучної вентиляції легень. Та найголовніше під час благодійних акцій – фото чи відеозвіт. Депутат Тернопільської міської ради Петро Ландяк на своїй сторінці в соцмережі звертається до представників влади не робити піару.

– Реагую на піар людей, причетних до влади! Бо цей піар продовжується. Давайте допомагати людям мовчки, без відео, без вихвалянь! В першу чергу запрошую до цього тих, хто є або був у владі. Скажіть, котра влада зробила людей багатшими? Котра влада сприяла розвитку підприємництва і економіки в цілому? Котра влада, не те, що НЕ ПОБОРОЛА, а хоча б ПРАГНУЛА боротись з корупцією? А корупція якраз і робить людей бідними! На моє переконання жодна! Чи може я помиляюсь??? – пише Петро Ландяк.

Показовою благодійністю займаються ті, хто має політичні цілі. На світлинах біля медзасобів, закуплених з благодійних фондів, представники влади заробляють позитивний імідж. Відтак, депутат Петро Ландяк закликає мовчки допомагати людям, а тим, хто братиме участь у виборах, балотуватися не там, де роздає пакунки.

– Покладіть руку на серце! Якщо ви – в теперішній владі, чи були у ній і перед Вами не є проблемними мої питання –  то піартеся далі! Якщо ж є проблемними, то пропоную мовчки допомагати людям, в РАМКАХ ІНДУЛЬГЕНЦІЇ, адже, в першу чергу, з вини влади люди стали бідними. Також пропоную не балотуватись на виборах в тих місцях, де зараз роздаєте пакети, а йдіть в інші і обіцяйте загальне покращення від своєї політики в містах, районах області і в країні в цілому. Тоді це буде і правильно, і корисно! – зазначив тернопільський депутат.

Шановні, друзі! Реагую на піар людей, причетних до влади! Бо цей піар продовжується. Давайте, допомагати людям…

Опубліковано Петром Ландяком Субота, 2 травня 2020 р.

 

Попередня стаття

Тернопільські медики, які борються з Covid-19, отримали премії

Наступна стаття

У Тернополі 9-11 травня перекриють рух на мосту біля технічного університету

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.