«Бувай ми здорова»: Віктор Винник і МЕРІ переспівали популярний шлягер (Відео)

Нещодавно Віктор Винник і МЕРІ записали кавер на популярний шлягер 20-х років минулого століття – пісню «Бувай ми здорова». На думку музикантів, пісня вдалась, тому вирішили зняти на неї кліп.

До співпраці запросили давнього друга та відеографа МЕРІ, режисера Олега Бачинського. Аби передати настрій і атмосферу Львова міжвоєнного періоду, учасники гурту перевтілились у знаменитих львівських батярів.

Задум кліпу простий і полягає в емоційних образах, які підкреслюють зміст пісні. Вкупі з галицькою «ґварою» (діалектом тих часів) все це утворює особливий настрій і романтичний шарм старого Львова.

Ідею записати пісню музикантам підкинула львівська радіостанція «Люкс FM Львів», яка започаткувала проєкт переспівів давніх галицьких пісень на новий лад.

Фронтмен гурту Віктор Винник наголошує, що такі проєкти потрібні ще й для того, аби донести новим поколінням пісенно-історичну спадщину й продовжити життя цим унікальним творам. Адже, незважаючи на те, що ці пісні з категорії «ретро», на думку музиканта, вони дуже сучасні і не заслуговують на забуття.

Презентацію кліпу було заплановано до дня міста Львова, але карантин вніс свої корективи. Пісня й відео стануть першою ластівкою з майбутнього альбому Віктора Винника і МЕРІ, над яким команда нині активно працює.

Попередня стаття

Маски на бороді та скупчення: на ринках області фіксують порушення

Наступна стаття

Після онлайн марафонів – на спортмайданчики. Як тренуються тернополяни (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.