На Тернопільщині вирубують дерева, а пні спалюють (Фото)

На Монастирищині Державна екологічна інспекція у Тернопільській області виявила незаконну рубку дерев. На території Монастириського лісництва державного підприємства «Бучацьке лісове господарство» вирізали 22 дерева. Сума збитків – 140 тисяч гривень.

– У ході обстеження виявлено пні незаконно зрізаних дерев, що у 30-ти метровій смузі лісових ділянок, суміжніх з територією лісосіки рубки головного користування, яка проводилася у 2019 році. Частину пнів незаконно зрізаних дерев було спалено, прикрито землею та порубковими залишками. Сума розрахованих збитків склала 139,5 тис.грн, – повідомили в екоінспекції.

Матеріали справи надіслано до Монастириського ВП Теребовлянського ВП ГУНП в Тернопільській області для долучення до кримінального провадження.

Як знищують ліс показали на відео місцеві активісти. Кажуть, перед рубкою дерева готують: вносять суміш для знищення кореневої системи.

Виявлено самовільну рубку дерев на майже 140 тис.грн.Незаконну рубку 22 дерев виявлено Державною екологічною…

Опубліковано Державна екологічна інспекція у Тернопільській області Вівторок, 26 травня 2020 р.

 

Попередня стаття

У Тернополі з 1 червня знову потрібно платити за паркування авто

Наступна стаття

Рух перекрито. У Тернополі ремонтують вулицю Стецька (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.