У Тернополі з 1 червня знову потрібно платити за паркування авто

З 1 червня у Тернополі відновлюють плату за паркування авто, що була призупинена на час карантину. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Майданчики для платного паркування, які відновлюють роботу, розміщені за адресами:

вул. Оболоня;

вул. Митрополита Андрея Шептицького;

Майдан Волі;

Площа Героїв Євромайдану;

вул. С. Будного;

вул. Живова;

вул. Патріарха Мстислава;

вул. 15 квітня;

вул. Микулинецька;

вул. Коперника;

вул. В. Чорновола (після укладення Договору)

вул. Дружби-вул. Мазепи (після укладення Договору).

Нагадаємо, у Тернополі працює Сектор контролю за паркуванням транспортних засобів. Інспектори Сектору можуть призначати водіям штрафи за порушення правил зупинки, стоянки та паркування. Також здійснювати евакуацію автомобілів водіїв-порушників і притягувати їх до адміністративної відповідальності за несплату вартості стоянки.

Попередня стаття

Запрацював центральний автовокзал. Добратись можна тільки в межах Тернопільського району

Наступна стаття

На Тернопільщині вирубують дерева, а пні спалюють (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.