На коронавірус у Тернополі протестували працівників дитсадків

У Тернополі провели експрес-тестування на коронавірус для 1 835 працівників дитячих садочків, 58 з них перевірили шляхом ПЛР-дослідження. Зробили це напередодні чергового етапу послаблення карантину, – повідомили в міській раді.

У жодного працівника тернопільських дитсадків коронавірусу не виявили.

Експрес-тести та 1 ПЛР-дослідження зробили також 86 працівникам спортивних шкіл. Жодного випадку COVID-19 не зафіксовано.

Окрім того, враховуючи відновлення у місті повноцінної роботи громадського транспорту, 129 експрес-тестувань та 1 ПЛР-дослідження провели і працівникам сфери транспорту. Результати тестів – негативні.

Нагадаємо, у Тернополі відновлено роботу дитячих садочків, громадського транспорту, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фітнес-клубів тощо.

Читати більше: З 1 червня у Тернополі запрацюють візовий центр, спортзали та садочки

Попередня стаття

Янголи – на захист. На Тернопільщині 71-річний майстер подарував односельцям чотири скульптури

Наступна стаття

На Тернопільщині +20 інфікованих Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.